6 Nisan 2019 Cumartesi

Elbiselerinizin renginin solmasını önlemenin püf noktası



Özelikle diger ulkelerde populer hale gelen camasir makinasina kara biber karistirmanin ne gibi sonuclari oldugundan bahsedecegiz evet arkadaslar camasir makinanizi calistirmadan once  icine bir cay kasigi  karabiber katiginizda neler olacagina sasiracaksiniz.

Hemen hemen bircogumuz gunde veya haftada bir kez camasirlarimizi yikama isiyle ugrasmaktayiz.bazen bizleri oldukca yoran kulfetli bir is haline gelen bu ugrasilar insani biktiran noktalarindan biride ne kadar ozenle  dikkat edersek edelim,bazen encok sevdigimiz giyiselirimizi malesef  solmasina engele olamiyoruz.
Hufington post,un onerdigi ozellikle dis ulkelerde bircok ev isleriyle ugrasan ev hanimlarinin bu tarzda elbise renklerinin solmasini onleyen eskisi gibi canli tutan  formulu ogrenince sizde hayret edeceksiniz.
Bu formulu uygulayanlar uyguladiklari yontemden cok memnun olduklarini soyledikleri yontem aslinda cok kolay makinanizi soguk yikamaya programliyorsunuz camasir tosunuzu kapsulu herzamanki gibi  ekledikden sonra ensonunda 1 cay kasigi kara biber eklemeniz kafidir
Bun formulu uyguladiniz taktirde camasirlariniz eskisi gibi solmayacak renklerini korumus olacak.
Eger  renkli camasir konusunda cok titiz iseniz camasirlarinizin renklerini korumasi icin bir yontem daha var.
renkli camasirlarinizi bir legene tuzlu su olustrarak o legene sokub cikarin ondan sonra camasirinizi camasir makinanizda yikayin kesin cozumdur.
Evet degerli arkadaslar bu makaleyi sizlerle paylasdim eger yazimi begendiyseniz begebmeyi ve  yeni yazilarimdan haberdar olmak icin bloguma abone olmanizi rica ediyorum. Herkese selamlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Norvecde iş imkanları

 Merhaba dostlar Norveç de iş imkanlarından bahseden bir arkadaşın videosunu sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler https://youtu.be/NWzpirEYWfU...