27 Aralık 2018 Perşembe

Gercek dost kimdir dostluklar nasil olur


Merhaba degeli arkadaslar,dostluk uzerine bir yazi kaleme almak istedim,gercek dosd insanin en zorda kaldigi durumlarda  yardimina kosan gercek dostur. insanin hayatinda gercek dostlar ihtiyaci var. zor zamanlarinda sikintilarini gidermemize yardimedecek sevincli zamnlarinda mutlulgu paylasacak dostlar gercek dostlardirimizdir.insanin akraba ve yakinlari vardir ama bunlarin hepsi dost degildir dost dedigin karsiliksiz sever.

gercek dost zor zamanlarinda dahil yaninda hissetigin kisidir,insanin oyle anlari vardirki sanki dunya basina yikiliyor veya koyu bir karanliga gomuldugunu hiseder ne yapacagini bilemez,eger gercek bir dostunuz varsa boyle anlarda sizin elinizden tutar kaldirir skintilarinizi paylasir,sizi rahatlatir.
gercek dost zamanla anlasilir.zaman en iyi yorumcudur tabi yorumlamasini bilene,gercek dostluklar kollay elde edilcek bir sey degildir,zaman ister,gercek dostluklar uzun zamana, karsilikli cikar amaci gutmeyen arkadasliga ihtiyac duyar.

iki kisi gectikleri sikintili ve buhranli gunlerin bir birlerine verdikleri desdekle bu arkadsliklar gercek bir dostluga donusur.hakiki dostluklar kolay elde edilmez zordur,zor olanda kiymetlidir,fakat bu duygu dunyadaki pek cok duygudan daha kiymetlidir.Hakiki dostu bulanlar bu dunyada bahtli kisilerdir.Hakiki bir dosdunuz varsa onu hic birakmayin ona simsiki sarilin.

dost adeta karlarin ustunda acan bir cicek gibi veya zifiri karanlikta size parlayan bir umut isigi gibidir.gercek dostu bulduktan sonra ona gereken degeri vererek asla kaybetme.evet degerli dostlar yazima burda son verneden eger makalemi begendiyseniz paylasmayi unutmayin degerli yorumlarinizi eksik etmeyin selamlar sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Norvecde iş imkanları

 Merhaba dostlar Norveç de iş imkanlarından bahseden bir arkadaşın videosunu sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler https://youtu.be/NWzpirEYWfU...