22 Eylül 2016 Perşembe

Kırgızistan 5 yıllık anılar gözlemler analizler e-kitabım



Merhaba degerli arkadaşlar.sizlere 5 yıldır yasadıgim kırgızistada bir seyyah olarak,aynı zamanda bir ticari girişimci olarak anılarımı karşılaşdıgım olayları hazırlamış oldugum elektronik kitabımda cok ayrıntılı bir şekilde kaleme aldım.bu kitabın ana konsu kırgız halkını ve toblumunu tanımaya calışıyor.turklere karşı tutumlarından bahsediyor.aynı zamanda kırgızistanda ticaret fırsatları ve ticaretim püf. Noktaları hakında tespitlerde bulunıyor bu kitab.aynı zamanda kırgızistanda ticaret yapmayı düşünenlere yönelik rehber niteliginde bir analitik bir çalışmadır.kırgızistanda girişm yapmak isyeyenlerin el kitabı niteliginde diyebilirim.

Kırgızistanda dolu dolu yaşanmış 5 yıllık anılarımı
gözlemlerimi tecrübelerimi elektronik kitabımda paylaşdım bu e-kitabımı satılıga cıkardım kitabin degeri aslında 79, tl.Fakat ben bu kitabı kısa bir sureligine 39 liradam satıyorum ödemeler paypal hesabından alınıyor.banka hesabim zırat bankasındaki hesabıma 39 tl yatırarak kitaba sahib olabilirler.e-kitabım PDF formatında olarak maillerinize saniyeler icinde ulaşmış olacak.siparişlerinizi alınır irtbat:email: malemdar1@gmail.com watshap:05318849295
not: ayrica ekitabi alanlara kirgizistan hakkinda guncel bilgiler vermeye devam ediyor olacagim. esen kalin yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

2 yorum:

  1. Merhaba Mehmet ALEMDAR bey ve sonunda e-kitapiniz hayata geçti

    YanıtlaSil
  2. evet Fatih nihayet e-kitabı siz degerli blog izleyiceliri için hazırladım.bu ekitab kırgızistana gitmeden kırgızistan hakkında gerekli bilgilerler içermektedir.

    YanıtlaSil

Norvecde iş imkanları

 Merhaba dostlar Norveç de iş imkanlarından bahseden bir arkadaşın videosunu sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler https://youtu.be/NWzpirEYWfU...