6 Nisan 2014 Pazar

Kırgızistanda ucuz akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar


Merhaba degerli arkadaşlar,bu yazımın konusu Kırgızistana,da elektronik ve digital ürünlerin fiyatları hakkınada yaptıgım fiyat araştırmalarını sizlerle paylaşacağım.Mesela samsung galaksi does Türkiyede 1.868,tl fiyatlardan satılırken.Kırgızistanda aynı telefon 1,500,tl alabilirsiniz.Bir örnek daha veriyorum,Apple iphone 4S 16GB siyah 1,399 tl binüçyüz doksandokuz burda kırgızistanda 10,50 bine elli tl sahib olabilirsiniz. tablet bilgisayarlardan Aple ipad air 16GB wi-fi kırgizistanda 1050 tl iken türküyede aynı ürün 1479 tl isterseniz sizlere internetten satış yapan sitenin adresinide vereyim girin bakin site rusca ama ben google translate ile cevirttim aynı cevrilmiş URL adresini sizlerle paylaşıyorum bu linke tıklıyarak ürünleri inceleyebilirsiniz not;Kırgızistan,dan telefon ve tablet bilgisayar almak isteyenlere cüzzi komüsyonlarla burdan sizin adınıza sifir ürünleri sizün adınıza alıb sizin adresinize gönderebilirim.Kırgızistandan selamlar sevgiler,degerli arkadaşlar  yorumlarınızı bekliyorum.

5 yorum:

  1. Kirgizistandan telefon almal isyeyenlere sparis vermeleri durumunda telefon gonderebilirim.

    YanıtlaSil
  2. SELAM BEN İPOHNE 6S İSTYORM NASIL OLUR

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ibrahim bey,şuan ben türkiyedeyim.şuanda ipohone S6 kırgızistanda 545 dolara satılıyor.ben kırgızistandan türkiyeye gelirken spariş verecekler için böyle bir yazı yazmışdım,şuan Türkiye de oldugum için gecerli degil malesef.ilginiz için yinede Teşekkürler ibrahim dosdum.

    YanıtlaSil

Norvecde iş imkanları

 Merhaba dostlar Norveç de iş imkanlarından bahseden bir arkadaşın videosunu sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler https://youtu.be/NWzpirEYWfU...