8 Şubat 2018 Perşembe

Blog ziyaretci arkadasim gel bana bir sey soyle


Merhaba değerli arkadaslar.yazmaya çalıştığım yazilardan hosnut oluyormusunuz. nasil buluyorsunuz. Sitenin görüntüsü  olsun yazilarin konulari ilgi cakiyormu? Blogda yazi hazirlamak sanildigi kadar kolay bi is degil. yazdigimiz yazi insanlarin begenisini kazanmak okuyucuya değer katsin diye beyin fırtınası oluşturmaya çalışımak gerekiyor. bol bol arastirma yeni yazilar okumak gerekiyor makaleler, de ayni hazırlanmış yemekler gibidir.
bazi yemekler vardir, tadi lezti harikadir yemekler vardir tatsız tuzsuz olur.gunluk tutmak anilari hatırlamak bu anıları akıcı bir dille yazabilmek hele benim gibi ilkokul bitirenler icin daha birazdaha zor oluyor. çünkü geniş bir edebiyat okumuslugumuz yok bizim gibi yazarlar daha sade halk diliyle olaylari anlatmaya çalışırız. ama olsun günlük halkin konuştuğu dil bence daha yalin ve etkili diye düşünmekteyim.sevgili blog okurlari lütfen sizden rica ediyorum, yazmış oldugum yazilari eger begendiyseniz sosyal medya ikonlarina tiklayin ve paylasirsaniz cok memnun olurum sitenin sag tarafinda izle butonuna tiklayarak siteye yeni eklenen yazilardan hemen haberdar olursunuz.ayrica yazi sayfasinin disinda altinda tepkiler yaziyor anket gibi:eglenceli ilginc etkileyci butonlarina hangisi size gore ise o botona tiklayarak tepkinizi gosderebilirsiniz,degerli sitae ziyaretcileriYazdigim yazılarda eleştirilere acigim  yorum yaparak yorum yazin herturlu görüş ve eleştiriye acikim .selamlar sevgiler,esen kalin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Norvecde iş imkanları

 Merhaba dostlar Norveç de iş imkanlarından bahseden bir arkadaşın videosunu sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler https://youtu.be/NWzpirEYWfU...